Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δήλωση του Στέλιου Σταμούλου
Χαιρετίζουμε, σφίγγουμε το χέρι και ευχαριστούμε όλους όσοι συμπορεύτηκαν μαζί μας και μας ψήφισαν, και στον πρώτο αλλά και στον δεύτερο γύρο, δίνοντας μας την πλειοψηφία στον δήμο Ικαρίας.  
Χαιρετίζουμε τους Ικαριώτες και τις Ικαριώτισσες που με αυτοπεποίθηση, πείσμα και ενθουσιασμό, έδωσαν αυτή τη μάχη κόντρα στη λάσπη, τη συκοφάντηση, την ψευδολογία, τσακίζοντας συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, από τους συμπράττοντες στο γνωστό αντικομουνιστικό μπλοκ και από κοντά με τους εφοπλιστάδες, όπως ο κύριος Σπανός.
Χαιρετίζουμε επίσης τους εκατοντάδες Ικαριώτες που ενίσχυσαν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, που έριξαν το κόκκινο γαρύφαλλο στην κάλπη της περιφέρειας.
Το αποτέλεσμα μέσα στις συνθήκες που διεξήχθη ο δεύτερος γύρος και με τις γνωστές αντι-ΚΚΕ συμμαχίες αποτελεί μια τεράστια επιτυχία της Λαϊκής Συσπείρωσης.
            Η Λαϊκή Συσπείρωση, οι άνθρωποι της, άνθρωποι σαν εσάς του αγώνα και της βιοπάλης, όπως έχουν μέχρι τώρα αποδείξει, θα συνεχίσουν να μάχονται καθημερινά για τις δικές μας ανάγκες, θα στηρίξουν κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία και δράση, θα αντιπαλεύουν τις αντιλαϊκές επιλογές των κυβερνήσεων και της ΕΕ., δεν θα πουν ψέματα, δεν θα κοροϊδέψουν, δεν θα εξαπατήσουν.
            Ο δήμος θα γίνει μετερίζι αγώνα, μετερίζι της λαϊκής αντιπολίτευσης, περπατώντας το δρόμο του αγώνα με όλους  Ικαριώτες και τις Ικαριώτισσες, για να μπει φραγμός στην αντιλαϊκή πολιτική, με εκλεγμένους αγωνιστές για να αντιπαλεύουν και να αντιπολιτεύονται την αντιλαϊκή πολιτική και τα μέτρα των κυβερνήσεων και της ΕΕ.
Δίνοντας δύναμη στη δική σας φωνή και στον δικό σας αγώνα, θα προσπαθήσουμε να πάμε ένα βήμα μπροστά,  να ανοίξουμε το δρόμο των ριζικών αλλαγών σε όφελος του εργαζόμενου λαού, σε όφελος του Ικαριώτικου λαού!