Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Διαχείριση απορριμμάτων στους Φούρνους


         
 Φούρνοι  13  Μαρτίου  2012

Κατάθεση πρότασης συζητήσεως θέματος  για την επόμενη συνεδρίαση  του δημοτικού συμβουλίου
«Διαχείριση απορριμμάτων  στους  Φούρνους»

Κύριε Δήμαρχε / Κύριε πρόεδρε   
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι του Δ.Σ

Έχοντας υπόψη τις  πρόσφατες  δυσμενείςς –κατά την γνώμη μας – εξελίξεις, που πρόεκυψαν μετά την μονομερή και πέρα από κάθε νομιμότητα απόφαση  του κύριου Δημάρχου για την μεταφορά των απορριμμάτων της Ικαρίας στους  φούρνους.  Εξελίξεις που κάνουν  ακόμα πιο σύνθετη την υπόθεση της   διαχείρισης  των  απορριμμάτων  στους  Φούρνους.  
Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά από την διοίκηση του Δήμου να προχωρήσει  σε  σύγκληση του Δημοτικού συμβουλίου με αυτό το θέμα και αποστολή πρόσκλησης για να συμμετέχουν σε όλους τους  φορείς του νησιού. Έτσι ώστε όλοι να τοποθετηθούν, και να διασφαλιστεί στο μέτρο του δυνατού η μέγιστη δυνατή συσπείρωση φορέων, στην διεκδίκηση λύσης του σοβαρότατου αυτού προβλήματος που να έχει όσο το δυνατόν ευρύτερη στήριξη από την τοπική κοινωνία.
Μόνο έτσι πιστεύουμε ότι θα μπορέσουν όλοι να τοποθετηθούν επισήμως και να συνδιαμορφώσουν την θέση του Δημοτικού συμβουλίου, για αυτή την σοβαρότατη εξέλιξη αυτής της υπόθεσης. Αλλά και να καθορίσουμε το πλαίσιο διεκδικήσεων που θα μας διασφαλίσουν την διαχείριση των απορριμμάτων στο νησί μας με τρόπο περιβαλλοντικά και οικονομικά  αποδεκτό.
         
Οι   Δημοτικοί  Σύμβουλοι  
της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΦΟΥΡΝΩΝ


Φλυτζάνης Νικόλαος
Μαρούσης  Γεώργιος
Σκλάβου   Ολυμπία
Μαρκάκης  Ιωάννης