Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ



Ξεκάθαρη η στάση του ΚΚΕ

Τις τελευταίες δυο μέρες βομβαρδιστήκαμε από δηλώσεις, φήμες, ανακοινώσεις, αλλά και από συνεντεύξεις όπως του κ. Καμμένου που δηλώνουν ότι η ΝΔ στηρίζει σε πανελλαδικό επίπεδο δημάρχους που είναι ενάντια στο μνημόνιο και συγκεκριμένα στην Ικαρία τον Στέλιο Σταμούλο.
Πρόκειται για προπαγάνδα που στόχο έχει:
1.      Να εμφανισθεί η ΝΔ σαν αντιμνημονιακή δύναμη ενώ στην πραγματικότητα διαφωνεί μόνο σε χειρισμούς και όχι στην ουσία του μνημονίου και να καρπωθεί τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στα λαϊκά στρώματα από την πολιτική του δικομματισμού.
2.      Να σπείρει συγχύσεις, αποπροσανατολισμό, υπονοούμενα για συναλλαγές, συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με το βλέμμα στραμμένο στο β’ γύρο των εκλογών στην περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου.
Το ΚΚΕ μήνες πριν από τις εκλογές είχε κάνει ξεκάθαρο και είχε καλέσει όλους τους ψηφοφόρους και πανελλαδικά και τοπικά, στο β’ γύρο των εκλογών, όπου υπάρχουν υποψήφιοι του δικομματισμού ή υποψήφιοι των διάφορων αναχωμάτων, αλλά και δήθεν «ανεξάρτητοι», να ψηφίσουν άκυρο ή λευκό.
Η ΝΕ Ικαρίας Φούρνων του ΚΚΕ επαναλαμβάνει για μια ακόμα φορά την ξεκάθαρη αυτή θέση και καλεί τους ψηφοφόρους που ψήφισαν Λαϊκή Συσπείρωση στην Ικαρία και τους Φούρνους να ψηφίσουν άκυρο ή λευκό στον β’ γύρο για την Περιφέρεια του Β. Αιγαίου.
à    Η ΝΕ Ικαρίας του ΚΚΕ καλεί όλους τους Ικαριώτες να ψηφίσουν αποφασιστικά στο δεύτερο γύρο για το Δήμο της Ικαρίας, το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης με υποψήφιο δήμαρχο τον Στέλιο Σταμούλο.  
à    Ο Συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι εγγύηση ότι από την άλλη μέρα των εκλογών ο Ικαριώτικος λαός θα έχει μεγάλο συμπαραστάτη στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα που γεννάει η πολιτική της ΕΕ, της πλουτοκρατίας και των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ


Η Ν.Ε Ικαρίας και Φούρνων του ΚΚΕ
10/11/2010