Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφιος δήμαρχος Ικαρίας ο Στέλιος Σταμούλος



Πολύ μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα του δήμου Ευδήλου για τη συγκέντρωση που διοργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Ικαρίας, την Κυριακή 9 Φλεβάρη, σηματοδοτώντας το πολιτικό άνοιγμα προς όλους τους Ικαριώτες μπροστά στις επερχόμενες εκλογές  του Μάη.
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα μίλησε ο Δημήτρης Ζάχαρης μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.
Η εκδήλωση άνοιξε με την ανακοίνωση  της υποψηφιότητας του Στέλιου Σταμούλου για τη θέση του δημάρχου Ικαρίας  στις επερχόμενες εκλογές του Μάη, ο οποίος στη συνέχεια απεύθυνε χαιρετισμό.   

Ο Δημήτρης Ζάχαρης στην ομιλία του κάλεσε τους Ικαριώτες και τις Ικαριώτισσες σε συσπείρωση γύρω από το ΚΕ,  να αναδείξουν στις εκλογές του Μάη ένα ισχυρό ΚΚΕ  στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια και στον δήμο Ικαρίας.
Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ, η συμπόρευση μαζί του και στις ευρωεκλογές και στις περιφέρειες και τους δήμους, θα δυναμώσει τη φωνή των εργαζομένων, θα γίνει ικανό να αποκαλύπτει από καλύτερες θέσεις τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς, να αποτρέπουμε αντιλαϊκά μέτρα, να προωθούμε την κοινωνική Λαϊκή Συμμαχία, που θα ανοίξει το δρόμο για συνολικότερες αλλαγές και ανατροπές στο επίπεδο της εξουσίας.